TRÄDGÅRDSPRODUKTER

Beställ blomsterlökar, plantor, fröer, trädgårdsverktyg,
arbetskläder för trädgårdsarbetet, gräsklippare m m online!

För den trädgårdsintresserade blir en gåva med  trädgårdsverktyg, lökar, fröer, arbetskläder eller något annat praktiskt till trädgårdsarbetet säkert mycket uppskattad. Nedan följer ett par butikstips om onlinebutiker som säljer trädgårdsprodukter på nätet.

Butikerna vi informerar om är Granngården och Odla.nu. En närmare beskrivning om dem följer här:

Granngården

Hos Granngården kan du onlinebeställa det mesta du kan tänkas behöva för trädgården; växter, träd och buskar samt alla redskap och tillbehör som hör trädgårdsarbete till. Sortimentet är enormt stort, men det finns en del produkter som endast går att köpa i företagets fysiska butiker, så var lite observant på detta. Flera artiklar finns dock tillgängliga för onlineköp. Du ser information om vilka möjligheter som erbjuds vid respektive produktbeskrivning. De flesta träd, buskar och växter kan du beställa online.

Tyngre och större verktyg och maskiner är bekvämt att beställa på nätet och få levererade till hemadressen. Hos Granngården finns ett stort utbud av t ex gräsklippare, häcksaxar, högtryckstvättar, trimmers, motorsågar m m. Vattenspridare, vattenslangar med tillbehör m m kan du också handla i webshoppen.

Letar du efter arbetskläder för trädgårdsjobb kan det löna sig att kika igenom Granngårdens sortiment. Under rubriken ”Kläder & Skor” presenteras jackor, tröjor, overaller, regnställ, handskar, byxor och shorts, skor och stövlar m m.

Fria returer gäller ifall du lämnar beställd vara i en fysisk butik (se listan uppe till höger på Granngårdens hemsida så hittar du aktuella orter).

Beställer du varor för över 500 kr är frakten gratis. Du kan välja till hemleverans om du vill. Här ser du de fullständiga villkoren för leveranser.

Till butiken Granngården

 

Odla.nu

Odla.nu är en välsorterad trädgårdsbutik på nätet. Utbudet består av t ex fröer, lökar, knölar, pelargoner, inomhusväxter, kryddor & örter, rosor, redskap & skötselprodukter till trädgården, balkonglådor, grillar & utekök, trädgårdsmöbler, belysning, krukor m m.

Alla växter, fröer och lökar tas noggrant omhand i Odlas växthus och lagerlokaler nere i Sösdala, Skåne. När växterna är leveransklara packas de i genomskinliga plastförpackningar som speciellt har tagits fram för att produkterna ska kunna klara frakten hem till dig. Vår egen familj har handlat gröna växter hos Odla.nu och vi är väldigt nöjda med kvaliteten på växterna. De var omsorgsfullt förpackade (se upp för eventuella häftklammer på plastförpackningarna, så att du inte sticker dig!). Vi beställde växterna en tisdag och växterna levererades till vårt utlämningsställe redan på torsdagen samma vecka.

På Odla.nu’s hemsida finns mycket matnyttig fakta om växter, blommor och trädgårdskötsel. Behöver du läsa på inför något odlingsprojekt i trädgården eller på balkongen, eller kanske ta reda på hur du ska sköta om dina växter kan du kika in på inspirationssidorna eller i butikens eget diskussionsforum. Vi använder själva Odla.nu som en faktabank när vi behöver lära oss något nytt. Tips: studera gärna butikens växtlexikon, där du finner information om alla möjliga växter och blommor. Listan är sorterad i alfabetisk ordning.

Till Odla.nu!