Nyfödd

Skicka en blomma till
den nyfödde/nyfödda och dennes föräldrar

Bukett med rosa liljor, en söt nalle och ett gratulationskort. Från Euroflorist.
Gratulera till nytillskottet med vackra liljor och en söt liten nalle! Presentsetet finns hos Euroflorist. Skicka din gåva med ett blomsterbud ända hem till mottagarens dörr!

Beställ ditt blombud direkt online
hos Euroflorist eller Flowerhouse

Utvalda exempelbilder på dopbuketter finns en bit ner:)

Förmedlingsavgiften är 99 kr till de allra flesta orter
i Sverige hos båda två när du beställer online.
(Till orter som ligger väldigt långt från en blomsterbutik
kan förmedlingsavgiften bli något högre.)
Både Euroflorist och Flowerhouse fixar blomsterbud till utlandet.

 

Några utvalda bildexempel på fina buketter till nyfödda och nyblivna föräldrar:

Familjebukett med en stor och en liten bukett, sammanbundna med ett rosa organza-band. Blommor: Orangea rosor, gula santini, limefärgad hypericum samt nejlikor och germini i starkt rosa.
Till busfröet” består av en stor och en liten bukett, sammanbundna med ett rosa organza-band. Blommor som används; Orangea rosor, gula santini, limefärgad hypericum samt nejlikor och germini i starkt rosa. Jättefin! Buketten finns att beställa online på flowerhouse.se.
Korg fylld med blommor i rosa, vitt o. lila samt en liten nalle.
Visst är den fin, korgen med vita och rosa blommor och en urgullig liten nalle? En perfekt present när du vill gratulera till tillökningen! Du hittar arrangemanget “Grattis till åttonde underverket” hos blomsterförmedlaren Flowerhouse.
Vit kruka med limefärgad anastasia, lime santini, lila ros och blå delphinium. Blått sidenband runt krukan.
Vilken tjusig dekoration! Den vita krukan innehåller limefärgad anastasia, lime santini, lila ros och blå delphinium. Ett blått sidenband är knutet runt krukan. Vill du skicka den här presenten till någon som just fått barn? Låt Flowerhouse skicka den med ett blomsterbud ända hem till mottagarna!
Vit fyrkantig kruka med rosa anastasia, rosa rosor, rosa santini, poppel. Rosa sidenband runt krukan.
Och så en rosa variant..:) Den vita, fyrkantiga krukan innehåller rosa anastasia, rosa rosor, rosa santini och poppel. Ett rosa sidenband pryder krukan. Beställ ditt blomsterbud direkt på nätet hos Flowerhouse!

Euroflorist och Flowerhouse har båda lång erfarenhet av att arrangera vackra blomsterdekorationer som skickas med bud hem till mottagarens adress. Om du ska gratulera någon som nyss fått barn och inte har tillfälle att överlämna presenten personligen, kan kanske en fin blomma som anländer hem till familjen med blombud vara ett bra alternativ?

Både Euroflorist och Flowerhouse har fina familjebuketter i sina sortiment. Vissa av blombuketterna inkluderar även en söt liten nalle. Om någon blivit föräldrar till tvillingar kan duvälja en tvillingbukett om du vill.

Blommor till nyfödda har ofta en pastellfärgad nyans, men egentligen kan du välja vilka blommor som helst. Allt är en fråga om tycke och smak!

Gratulera den nyfödde
med ett blomsterbud från en
etablerad online-blomsterförmedlare

 

Skicka blommor med bud till utlandet:

Du kan beställa och skicka blommor till utlandet hos både EuroFlorist och Flowerhouse. Hos EuroFlorist varierar fraktavgiften beroende på vilket land du väljer. Flowerhouse tar 99 kr i budavgift även för utlandsbeställningar.