INOMHUSVÄXTER

Handla krukväxter online

GRÖNA VÄXTER PÅ NÄTET

Butiker som erbjuder gröna växter online:

Odla.nu
Lalaplants
Euroflorist
Interflora
Florister i Sverige


På jakt efter inomhusväxter? Då kan vi bland annat rekommendera trädgårdsbutiken Odla.nu. Vi har själva köpt gröna växter hos dem och vi har ingenting att klaga på. En annan butik som poppat upp på marknaden är Lalaplants. Dem har vi inte testat ännu, men kommer helt klart att göra det! Lalaplants samarbetar med populäre Ernst Kirchsteiger. Anmäl dig till Ernsts växtskola om du vill lära dig mer om gröna växter och hur de vill bli behandlade.

Ärligt talat var vi först lite skeptiska till att köpa krukväxter på nätet, men när vi öppnade vårt paket från Odla blev vi glatt överraskade. Växterna var mycket fräscha och det fanns inte tillstymmelse till mögel eller dylikt på plantorna. Vi understryker att detta är vår egen köpupplevelse. Vi hoppas naturligtvis att även du blir nöjd ifall du bestämmer dig för att handla gröna växter hos Odla.

Leverans från Odla sker till närmaste utlämningsställe. Viktigt är att du hämtar ut din försändelse så snart du fått avisering om leverans, så att växterna inte blir liggande i en mörk kartong på ett lager någon längre tid.

Utbudet av gröna växter skiftar självklart beroende på aktuell säsong. Ibland finns det även blommande växter i lager.

Förutom gröna inomhusväxter kan du shoppa allt möjligt till dina trädgårds- och odlingsprojekt; blomsterlökar, blomsterknölar, blomsterfröer, grönsaksfröer, träd, buskar, rosor, trädgårdsredskap, krukor, trädgårdsdekorationer, gräsklippare m m, m m. Odla.nu är den kompletta trädgårdsbutiken för dig som gillar växter, blommor, trädgård och odling.

Välj leverans till ombud alternativt hem till dörren!

Med reservation för eventuella justeringar i Odlas utbud och villkor.
-> Fullständiga köpvillkor hittar du här.

-> till alla gröna inomhusväxter hos Odla.nu!

Kika gärna in här också:

Blomsterfröer

Blomsterlökar och knölar

Trädgårdsprodukter

Hydroponisk odling

INOMHUSVÄXTER – SKICKA MED BLOMSTERBUD

Hos blomsterförmedlingarna hittar du också fina krukväxter. Skicka en frodig inomhusväxt med bud! Ett alternativ till att skicka en traditionell blombukett. Kika in i nedanstående blomsterbutiker, jämför utbud och priser på gröna krukväxter:

Skicka gröna växter/planteringar via Lalaplants
Skicka gröna växter/planteringar via Euroflorist
Skicka gröna växter/planteringar via Interflora
Skicka gröna växter/planteringar via Florister i Sverige