INOMHUSVÄXTER

Handla krukväxter online

GRÖNA VÄXTER – BESTÄLL TILL DIG SJÄLV

 

På jakt efter inomhusväxter? Då kan vi rekommendera trädgårdsbutiken Odla.nu. Vi har själva köpt gröna växter hos dem och vi har ingenting att klaga på.

Ärligt talat var vi först lite skeptiska till att köpa krukväxter på nätet, men när vi öppnade vårt paket från Odla blev vi glatt överraskade. Växterna var mycket fräscha och det fanns inte tillstymmelse till mögel eller dylikt på plantorna. Vi understryker att detta är vår egen köpupplevelse, men vi hoppas naturligtvis att även du blir nöjd ifall du bestämmer dig för att handla gröna växter hos Odla.

Leverans sker till närmaste utlämningsställe. Viktigt är att du hämtar ut din försändelse så snart du fått avisering om leverans, så att växterna inte blir liggande i en mörk kartong på ett lager någon längre tid.

Utbudet av gröna växter skiftar självklart beroende på aktuell säsong. Ibland finns det även blommande växter i lager.

Förutom gröna inomhusväxter kan du shoppa allt möjligt till dina trädgårds- och odlingsprojekt; blomsterlökar, blomsterknölar, blomsterfröer, grönsaksfröer, träd, buskar, rosor, trädgårdsredskap, krukor, trädgårdsdekorationer, gräsklippare m m, m m.

Fraktavgift: Ingen om du beställer för minst 399 kr (leverans till närmaste postombud). Beställer du för mindre summa än så kostar frakten 49 kr. Du kan också beställa hemleverans, pris 89 kr.

Med reservation för ev. förändringar i villkoren. Fullständiga köpvillkor hittar du här.

 

-> till alla gröna inomhusväxter hos Odla.nu!

Kika gärna in här också:

Blomsterfröer

Blomsterlökar och knölar

Trädgårdsprodukter

Inomhusodling

INOMHUSVÄXTER – SKICKA MED BLOMSTERBUD

Vill du skicka en grön växt med blomsterbud till någon? Kika in i nedanstående blomsterbutiker o. jämför deras utbud och priser på krukväxter:

-> Skicka gröna växter/planteringar via Euroflorist
-> Skicka gröna växter/planteringar via Interflora
-> Skicka gröna växter/planteringar via Florister i Sverige