Dop

Skicka en blomma till dopet med bud!

– beställ direkt online hos Euroflorist eller Flowerhouse

Förmedlingsavgiften är 99 kr till de allra flesta orter
i Sverige hos båda två när du beställer online.
(Till orter som ligger väldigt långt från en blomsterbutik
kan förmedlingsavgiften bli något högre.)
Både Euroflorist och Flowerhouse fixar blomsterbud till utlandet.

Tips: du hittar fler idéer om vad du kan köpa i doppresent på presentnavet.se. Välkommen in på besök!

Några utvalda exempel på blomsterarrangemang som passar när du vill uppvakta någon på ett dop:

Vit kruka med rosor, krysantemum, grönt m m +en söt liten nalle.
Åh, vad roligt” heter det här söta arrangemanget i en vit kruka – rosor, krysantemum, grönt m m. Plus en jättesöt liten nalle! Du kan skicka dekorationen med ett blomsterbud från Flowerhouse.
Bukett med rosa liljor.
Om du känner för det kan du slå två flugor i en smäll och skicka glädje både till det aktuella dopet samtidigt som du skänker en slant till välgörenhet. Buketten på bilden heter “Ett bevis på kärlek“. Väljer du den kommer 155 kr av bukettens värde oavkortat att gå till Barnfonden, som hjälper utsatta barn i världen att få en födelseattest. Genom detta får barnen större chanser till ett bättre liv. Alternativet finns hos Euroflorist.
Korg med blandade rosa blommor och en söt nalle.
Grattis till åttonde underverket” heter den här fina presenten. En korg fylld med blommor +en liten nalle kommer garanterat att uppskattas! Arrangemanget hittar du hos Flowerhouse. Överraska med en present på dopet – du kan skicka den med ett blomsterbud! Ett alternativ ifall du inte har möjlighet att närvara på festen själv.

 

Är du bjuden på dop men har inte möjlighet att närvara? Du vet väl att du kan beställa blombud direkt på nätet? Det är väldigt smidigt eftersom du kan sitta framför datorn och i lugn och ro välja ut en blombukett som du tycker passar bra. Hos både Euroflorist och Flowerhouse finns mängder av fina buketter och blomsterarrangemang som passar utmärkt som dopgåva!

 

Skicka blommor till dopet
med ett blomsterbud från en
etablerad online-blomsterförmedlare
– beställ ett blombud direkt på nätet

 

Skicka blommor med bud till utlandet:

Du kan beställa och skicka blommor till utlandet hos både EuroFlorist och Flowerhouse. Hos EuroFlorist varierar fraktavgiften beroende på vilket land du väljer. Flowerhouse tar 99 kr i budavgift även för utlandsbeställningar.