Begravning

Begravningsblommor
– du kan beställa dem direkt online

Förmedlingsavgiften är 99 kr till de allra flesta orter
i Sverige hos båda två när du beställer online.
(Till orter som ligger väldigt långt från en blomsterbutik
kan förmedlingsavgiften bli något högre.)
Både Euroflorist och Flowerhouse fixar blomsterbud till utlandet.

 

Om du ska beställa en begravningsblomma, begravningskrans, sorgbukett eller sorgdekoration kan du göra det på nätet om du vill. Du kan använda dig av t ex Euroflorist eller Flowerhouse när du beställer begravningsblommor. Vi har duktiga florister som gör allt för att just din beställning ska bli så bra som möjligt. När du fyller i beställningsformuläret i onlinebutiken anger du platsen och tiden för aktuell begravning. Blomsterförmedlaren ser till att ditt arrangemang levereras till begravningen i god tid innan begravningsakten börjar.

Tänk på att blomsterförmedlarna kan behöva din beställning några dagar innan begravningen för att hinna med att få hem alla blommor och binda ihop dekorationen i god tid före begravningen.

 

Nedan några exempel på begravningsblommor hos Euroflorist och Flowerhouse;

Begravningskrans med blommor i pastellfärger; rosor, nejlika, hortensia, slöjsilja och dekorativa gröna blad
Begravningskrans i pastellfärger. Blomsorter kan variera från butik till butik, men vanligtvis används rosor, nejlika, hortensia, slöjsilja och dekorativa gröna blad. Du kan beställa begravningsband med text som tillval (valfri färg). Du hittar den fina kransen hos Euroflorist i deras egen webbutik.
Hög begravningsdekoration med rosa germini, blå prärieklocka, blå limonium, lila/bordeaux nejlikor och gröna inslag.
Pink Dream” är en hög begravningsdekoration med rosa germini, blå prärieklocka, blå limonium, lila/bordeaux nejlikor och gröna inslag. Den finns att beställa på nätet i Flowerhouse webbutik.
Hög sorgdekoration i modern design med röda nejlikor, rosa nerine tillsammans med pistagegrönt.
Art Deco” är en hög begravningsdekoration i modern design. I arrangemanget hittar du röda nejlikor, rosa nerine tillsammans med pistagegrönt. Sorgdekorationen ingår i Flowerhouse sortiment.

Här ser du fler exempel på begravningsdekorationer, begravningskransar och sorgbuketter från de båda blomsterförmedlarna ovan.