OM OSS

Vi har skapat den här sidan i syfte att tipsa om möjligheten att beställa blomsterbud och alternativa presenter direkt på nätet. Med några enkla knapptryckningar på din dator, mobiltelefon eller surfplatta kan du beställa blombuketter, krukväxter, blomsterdekorationer, tårtor, choklad, godis, nallar m m direkt online. Blommor och tårtor skickas med ett bud ända hem till mottagarens dörr, medan choklad, godis och nallar skickas per post till mottagarens brevlåda eller brevinkast. Stora försändelser hämtas ut på ditt närmaste utlämningsställe.

Det finns flera blomsterförmedlare på nätet att välja mellan. På skickablommormedbud.com informerar vi om två av de största (Euroflorist och Flowerhouse), vilket ger dig möjlighet att jämföra utbud, sortiment och produktpriser hos båda förmedlare innan du bestämmer dig för vilka blommor du vill skicka. Budavgiften ligger på 99 kr för förmedling inom Sverige hos båda, så den avgiften kan du bortse från när du gör din jämförelse. Vissa avvikelser förekommer för mindre orter som ligger långt ifrån en blomsteraffär. Där kan förmedlingsavgiften bli något högre. Både Euroflorist och Flowerhouse skickar blommor utomlands.

Vi är själva intresserade av blommor och växter och besitter även ett intresse för godsaker som tårtor, godis och choklad:). Detta, tillsammans med det faktum att vi gillar att överraska nära och kära med blommor och godsaker gör att vi tycker det är riktigt roligt att arbeta med den här sidan!