Made4y.se

Skicka blomsterbud via Made4y

Mix av rosor, 12 st - här orange, rosa och vita rosor. Skicka blommorna med bud via Made4y.se!
12 st ståtliga rosor i rosa, orange och vitt. Buketten finns att beställa hos Made4y.se.

-> till Made4y <-

Det som visas på bild är det som levereras

Humana priser. Budavgift 79 kr.

Blomsterförmedling som skickar blomsterbud och presenter inom Sverige till rimliga priser. Lagom stort sortiment, vilket gör det lättare att välja.

Made4y erbjuder:

-> Blombuketter
-> Rosor
-> Presentlådor med delikatesser
-> Prenumerationer på färska blommor

Vad du ser är det du får

Made4y lägger mycket fokus på att det du ser på bild på hemsidan är det som blir levererat. Samma storlek och samma blomsterinnehåll på beställd bukett som på bilden du ser och alltid färska blommor.  What you see is what you get😊!

Presentlådor med delikatesser

Förutom blombuketter kan du beställa läckra delikatesslådor. De är fyllda med frestande godsaker. Perfekt som present eller julklapp till någon du vill uppmärksamma lite extra.

Delikatesslåda med grymma godsaker. I boxen hittar du: en flaska med alkoholfri Ginger Beer, lakritspengar, kex med smak olika smaker, chokladkaka med smak av whisky, choklad fylld med nougat och macarons med jordgubbs-, citron- och pistagesmak. Se fullständig innehållsförteckning här. Med reservation för eventuella uppdateringar och ändringar i Made4y’s sortiment av delikatesslådor.

-> till delikatesslådorna

 

Vi fick själva ett blomsterbud via Made4y från några vänner. Blommorna levererades i en fin, svart ytterkartong. Den såg ut så här:

I kartongen hittade vi en jättesöt bukett, med fräscha blommor i härliga färger:

Allt funkade bra. Både vi och givarna blev nöjda med Made4y.se’s förmedlingstjänst.

Hålltider för leverans samma dag som du beställer:

Blomsterbud och leverans av presentlådor inom Sverige:

Beställ innan:

Du ser information om tidigast möjliga leveransdag när du skriver in aktuellt postnummer i kassan. Ju tidigare du beställer på dagen, desto större är chansen att leverans kan ske samma dag som du lägger din order. Självklart kan du också välja ett önskat datum längre fram i tiden.

Blomsterbud och presentlådor levereras hem till mottagaren den dag du har valt mellan kl. 17.00 – 22.00. Ingen leverans under helger, endast vardagar.

Made4y.se skickar blomsterbud och presenter till de flesta orter i Sverige. Vissa undantag förekommer. Kolla möjlig leverans genom att fylla i mottagarens postnummer i kassan.

Observera att Made4y inte skickar blomsterbud till utlandet, ej heller blommor till begravningar.

Med reservation för eventuella justeringar i villkor och utbud hos Made4y.se

-> till Made4y <-